Workshop info

MI AZ A NŐKÉPZŐ?

A Nőképző lényege az útmutatás. Szeretnélek elindítani és egy szakaszon elkísérni azon az ösvényen, amin a magabiztos nők járnak.
Itt a szakemberektől nem száraz és unalmas, semmitmondó előadásokat hallasz tele közhelyekkel, amit lejegyzetelsz egy füzetbe és soha nem alkalmazod majd az életedben. Interaktív órákon veszel részt, amit kreatív foglalkozásokkal tarkítunk. Játékos csoportfeladatok által, vidám hangulatban foglalkozunk a komoly dolgokkal. Oldjuk a feszültséget, lelki terhektől szabadulsz meg, hogy megkönnyebbülten, a csoport tagjaival együtt állj készen a pozitív változásra. Ne hidd, hogy egyedül vagy a problémáddal! Csoporttársaid között megértő barátokat találsz, sokat tanultok majd egymástól is. Fejlesztjük a testünket és a tudatunkban is elfogadjuk azt, hogy szebbé válunk. Ha te is akarod, gondolkodhatsz máshogy, mint eddig és az új ismereteid által végre megélheted a nőiességed!

 

MIT TARTALMAZ A KÉPZÉS?
 

Változatos témák által válsz egyre nyitotabbá az új dolgokra, melyek formálják majd az egyéniséged. Olyan összetett képzésprogramot állítottam össze neked, amit életed minden területén hasznosítani tudsz majd! Szedd össze magad és legyen merszed változtatni! A képzés tartalmaz önismeretet, stresszoldást, sportot, táncot, szépészeti átváltozást, kreatív kikapcsolódást, párkapcsolati tanácsot és emellett mindenféle csajos dolgot, ami legyen meglepetés! Természetesen lesznek majd férfi előadóink is, hiszen egy valódi nő felnéz arra a férfira, aki azt valóban megérdemli. Az a férfi aki értékes tudásával, tapasztalatával, életszemléletével segítségünkre lehet, számunkra is jó példa, függetlenül attól, hogy mi van a lába között. Minden tudás hasznos, ami az épülésünket szolgálja. Ha már jelentkeztél, várlak sok szeretettel, ha még nem, most megteheted. Nincs jobb élethelyzet, mint a mostani, egy továbblépéshez, bármennyire is nehéznek ítéled meg a jelenlegi körülményeidet. Ahhoz, hogy változás történjen körülötted, neked kell megtenned az első lépést, itt a jó alkalom... JELENTKEZEM Ne feledd: "Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál rá kifogást." (Stephen Dolly) 

 

MÉG BIZONYTALAN VAGY? MEGÉRTEM.

 

Minden kötöttség nélkül, gyere el a következő nyílt napunkra és nézd meg miről is van szó pontosan! 
Ha szeretnéd, a barátnőid is elkísérhetnek, várlak titeket szeretettel! Iratkozz fel a workshopfigyelőre, hamarosan küldöm a meghívódat!

Várlak szeretettel, légy aktív tagja a KÖZÖSSÉGnek! Lájkolj, kommenteld a képeket, cikkeket, oszd meg gondolataidat, érzéseidet!

 

 

Top ;