Vélemények

nőképző logo PNG 4724x4724.png


Szívvel-lélekkel dolgozunk azon, hogy minden Nőképzős NŐ maximálisan elégedett legyen azzal a tudásanyaggal, hangulattal, amit a workshopok alkalmával tapasztal. Azért tesszük mindezt, hogy Te, a hasznos tanácsokat alkalmazva sikereket érj el az élet számos területén, ezáltal önbizalmad egyre fejlődjön, hogy magabiztosabbá válj! 
Örülünk a visszajelzéseiteknek és köszönjük!

 


 

Szia Zoé! Csak azért írok, hogy elújságoljam, hogy felvettek egy szuper helyre! Köszönöm Neked, nélküled, illetve a Nőképző workshop nélkül lehet, hogy nem sikerült volna. Majd csak jövő héten szerdán kezdek. MKB- Euroleasing: Üzletkötői és Finanszírozási asszisztens. Ja és képzeld úgy volt, hogy valaki helyére vesznek fel, de végül mégse megy el, de annyira szinpatikus voltam, hogy pluszba vesznek fel. Már az 1. interjú után be is mutattak a többieknek. (Mini)Szabina Mitelle.jpgZoé igazán profi! Mikor először beléptem a terembe nem tudtam igazán, hogy mire számítsak, mégis milyen lesz a nap ez a haj workshop! De kedvességével és profizmusával abszolút megnyert. A workshopra olyan szakembereket hívott akik tényleg értettek a szakma rejtelmeihez és bármilyen kérdés felmerült mindenre kaptam kielégítő választ! Köszönöm ezt az élményt, hogy részt vehettem ezen és hogy egy olyan csajos napot tölthettem el ott velük ami feltöltött a következő hétre. Biztos, hogy keresni fogom Zoét, mivel remek stílusérzéke van, segítőkész és biztos, hogy a legjobb szolgaltatást, tanácsot fogja nekem adni. Köszönöm (Szabina)Major Dominika.jpgSzuper, aktív volt a  csapat, tudtunk egymástól is tanulni. Az oktató felkészült, közvetlen, barátságos, jókedvű volt. Az interaktivitás, a jókedv, a pozitív fogadtatás, kérdezési lehetőség tetszett a leginkább. Több hasonló hasznos képzést! Sok olyan kérdésre kaptam ma választ, ami a legtöbb ember életében felmerül a karrierje kapcsán és sok olyanra is amiket csak ma tudatosítottam magamban. (Dominika)Varga Zsanett.jpgNem tudtam mire számíthatok, de szuper volt, nagyon élveztem. Az oktató nagyon jó szakember, az egész nap egy pozitív és hasznos élmény volt, örülök, hogy részt vehettem és köszönöm szépen. Az tetszett a legjobban, hogy rengeteg hasznos információval gazdagodtam, interaktív és jó hangulatban telt a workshop és az, hogy az előadó mennyire közvetlen volt. Egy szuper fejlődési lehetőség felhőtlen környezetben. (Zsanett) Miklós Adrienn.jpgMindenki nagyon kedves és nyitott volt, az oktató pedig fantasztikus tudással rendelkezik, tanultam tőle. Rávilagított pár szakmai dologra amit a jövőben BIZTOS figyelni és alkalmazni fogok. Köszönöm. Szerintem lehet több hasonló "szakmai" workshop. Megosztom Facebook-on a Nőképző eseményeket, hogy minél több nőhöz eljusson! ;) (Adrienn)  Larion Médea.jpgAz oktató bizonyította a szakértelmét, kedves, barátságos, a csoportot összetartó, aktivitásra sarkalló. A motivációs eszközök és ajándékok, a szakmai tudáscsomag amit kaptam, nagyon pozitív élmény volt. Szerintem ne csak csoportos, hanem egyéni feladatokra is legyen lehetőség. (Médea)
Mini Thi Nguyen_EMI.jpg


Az előadó előadásmódja, személyisége tetszett a legjobban. Talán lehetne rövidebb idejű workshopot is tartani. Remek volt a hangulat, sok új és hasznos információhoz jutottam. Az előadó személyisége szuper volt, egy percig sem unatkoztam. (Mini) Péter Krisztina.jpgRengeteg példa, történet, a folyamatok részletezése, abszolút magas szakmai mérce. Köszönöm. (Krisztina) 
Forgács Rita.jpgJól éreztem magam, a többiek kérdéseiből, reakcióiból is sokat tanultam és örülök, hogy megismerhettem őket. Nagyon tetszett a munkafüzet és a sok hasznos tipp amit kaptunk. Bár korábban is olvastam cikkeket, könyveket a témában, de tudtatok újat mondani. Segített rávilagítani összefüggésekre, amelyek sokat fognak segíteni a céljaim elérésében. Hazamegyek és átírom az önéletrajzomat. :) Első lépésnek. Aztán mindig egy lépést előre. (Rita) Timár Krisztina.jpg


Tényleg remekül éreztem magam. :) Nagyszerű volt, élveztem, köszönöm a lehetőséget! Kíváncsian várom, milyen egyéb workshop ötletek vannak a tarsolyodban. :) Köszi eddig is mindent! (Kriszta)

 


 


 

 

Top ;