Nyereményjáték - Nőképző.hu - Larion Zoé
 

Nyereményjáték

feliratkozás


DUPLÁZD MEG AZ ESÉLYED! NEM EZ AZ UTOLSÓ NYEREMÉNYJÁTÉK, TÖBB IS VÁRHATÓ!

Ha feliratkozol a workshopfigyelőre, az új workshop-időpontok mellett e-mailt küldök a nyereményjátékokról is! Adj magadnak 1 percet, így nem maradsz le a következő interaktív, önbizalomnövelő csajos napról! A nevedre és az e-mail címedre van szükség ahhoz, hogy értesítést küldjek a következő workshopról! Gondolom Te sem akarsz lemaradni.

Iratkozz fel a workshopfigyelőre és gyere el! :)  

 

 

 

A NŐKÉPZŐ WORKSHOPOK időpontjait, részleteit itt találod!

 


 

 20171007 nyereményjáték 1.jpg

 20171007 nyereményjáték 2.jpg


„Nyerj szépségcsomagot!”

REKLÁMKAMPÁNY RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA


A KAMPÁNY ELNEVEZÉSE, SZERVEZŐJE

 

1.1. A „ Nyerj szépségcsomagot!” reklámkampány (továbbiakban Játék) szervezője Larion Zoé egyéni vállalkozó (továbbiakban Szervező), székhely: 1074 Budapest, Huszár u. 8. III./5.; http://szepeszet.hu; http://nokepzo.hu; http://larionzoe.com;  nyilvántartási szám: 33890282, adószám: 66324928-1-42

 

2. A JÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ ÉS ABBÓL KIZÁRT SZEMÉLYEK

 

2.1. A Játékban részt vehet minden olyan természetes személy, aki magyar állampolgársággal, valamint Magyarországon tartózkodási, vagy lakóhellyel rendelkezik, továbbá a Játék kezdetéig, azaz 2017. szeptember 22.-én 00:00 óráig betöltötte 18. életévét (továbbiakban Résztvevő(k)).

 

2.2. A Játékban nem vehetnek részt a Játékot lebonyolító Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói, szerződéses jogviszonyban álló alvállalkozói, valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1.§ (1) bekezdésének 1. és 2. pontjában meghatározott közeli hozzátartozó és hozzátartozók.

 

3. A JÁTÉK IDŐTARTAMA

 

3.1 A Játék 2017. szeptember 22. 00:00:00 órától (CET) 2017. október 6. 12:00:00 óráig (CET) tart. A Játék időtartamának lejártát követően történt hozzászólások (kommentek) érvénytelenek.

 

4. A JÁTÉKBAN TÖRTÉNŐ RÉSZVÉTEL FELTÉTELE

 

4.1. Játékban automatikusan részt vesz minden olyan, a jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott személy, aki a https://www.facebook.com/larionzoe/  oldalon a játékra való felhívást közzétevő bejegyzésben a feltett kérdésre a hozzászólások (kommentek) között helyes választ ad.

A kérdés: “Mennyibe kerül a plasztikai szépségtanácsadás a http://szepeszet.hu oldalon?”

A)    100.000 Ft

B)    20.000 Ft

C)    INGYENES

 

4.2. Szervező más részvételi módot nem fogad el.

 

4.3. Egy személy csak egy hozzászólással (kommenttel) vehet részt a Játékban.

 

4.4. Résztvevők a játékban való részvétellel tudomásul veszik, hogy a nyereményjáték nem a Facebook szervezésben zajlik, annak lebonyolításában a Facebook sem szponzorként, sem adminisztrátorként nem vesz részt, a Facebook a promóciót nem támogatja, nem hagyja jóvá, nem végzi és a promóció nem kapcsolódik a Facebookhoz. A résztvevők a játék során a Szervező számára adják meg az adatokat, nem közvetlenül a Facebooknak.

 

4.5. A játékban való részvételnek nem feltétele a http://www.nokepzo.hu/workshop.htmlworkshop-20171007.html eseményen való részvétel, a 5.1. pontban szereplő 4. nyereménycsomag ajándékai azonban csak a 2017. október 7.-i Nőképző Workshopra 2017. október 6.-án 12:00 óráig jegyet vásárolók között kerülnek kisorsolásra.

 

5. DÍJAK ÉS SORSOLÁS

 

5.1. Szervező a Játék befejezését követően, a Játékban érvényes és helyes hozzászólással (kommenttel) rendelkező Résztvevők között az alábbi nyereménycsomagokat (a továbbiakban: Nyeremény) sorsolja ki. A nyeremények a kattintható linkek szerinti szponzorok felajánlásai.

 

1. nyereménycsomag: 

1 db BioTechUSA Mega Fat Burner 90 kapszula https://biotechusa.hu/

4 db Esztergom Aqua Spa Sziget belépő http://www.aquasziget.hu/
1 pár Ipanema papucs (38-as) http://www.ipanemaflipflop.hu/

1 db trendi napszemüveg http://szepeszet.hu

1 db mandala strandkendő http://szepeszet.hu

1 db Samsung okostelefon-headset http://szepeszet.hu

1 db Samsung indukciós telefontöltő http://szepeszet.hu

1 db Balea Drogerie Markt csillám hajspray http://szepeszet.hu

1 db Perui kovaföld 300 g http://szepeszet.hu

 

2. nyereménycsomag: 

1 db BioTechUSA Iso Whey Zero 450 g https://biotechusa.hu/
4 db Esztergom Aqua Spa Sziget belépő http://www.aquasziget.hu/

1 pár Ipanema papucs (38-as) http://www.ipanemaflipflop.hu/

1 db trendi napszemüveg http://szepeszet.hu

1 db design óra http://szepeszet.hu

1 db farmer miniszoknya (S) http://szepeszet.hu

1 db kulacs 500 ml  http://szepeszet.hu

1 db Kevin Murphy stimuláló és frissítő sampon hajra és fejbőrre 250 ml http://szepeszet.hu

1 db pár kék kristályfübevaló 250 ml http://szepeszet.hu

1 db MAC csillám szájfény http://szepeszet.hu

 

3. nyereménycsomag: 

1 db BioTechUSA Intra Workout 180 g https://biotechusa.hu/

1 db BioTechUSA Active Woman 60 tabletta https://biotechusa.hu/
4 db Esztergom Aqua Spa Sziget belépő http://www.aquasziget.hu/

1 pár Ipanema papucs (38-as) http://www.ipanemaflipflop.hu/

1 db trendi napszemüveg http://szepeszet.hu

1db festett női felső (S) http://szepeszet.hu

1 db Alverde Drogerie Markt bio deo menta-bergamott http://szepeszet.hu

1 db Kevin Murphy erősítő sampon napi használatra festett hajra 250 ml http://szepeszet.hu

1 db Himalaya mandula szappan 75 g http://szepeszet.hu

1 db jégpohár készítő szett http://szepeszet.hu

 

PihiPakk.jpg


4. nyereménycsomag:  

Kizárólag a 2017. október 7.-i Nőképző Workshopra

2017. október 6.-án 12:00 óráig jegyet vásárlók között kerül kisorsolásra.

1 db PihiPakk Női élményvarázs utalvány (46 programra felhasználható utalvány) http://www.pihipakk.hu/csomag/noi-varazs

6 db Esztergom Aqua Spa Sziget belépő http://www.aquasziget.hu/

TOVÁBBI INFORMÁCIÓÉRT KATTINTS IDE! 

 

5.2 A sorsolás alkalmával – szükség szerint - további pótnyertesek kerülnek kisorsolásra.

 

Sorsolás időpontja: 2017. október 6., 13:00 óra. Sorsolás helyszíne: 1074 Budapest, Huszár u. 8. III./5. (Szervező székhelye). A sorsolás a fenti helyen és időpontban nyilvánosan történik internetes sorsolóprogram (pl. http://facebooknyertes.com; vagy http://contest.agorapulse.com/ weboldal) segítségével.

Az 5.1. pontban meghatározott 4. nyereménycsomag nyertese kizárólag a 2017. október 7.-i Nőképző Worshop-ra 2017. október 6.-án 12:00 óráig jegyet vásárolók között kerül kisorsolásra, nem Facebook sorsolóprogram segítségével.

 

5.3. A nyereményjáték bejegyzéséhez érvényes hozzászólással (kommenttel) rendelkező személyek hozzájárulnak ahhoz, hogy a Facebook üzenetküldő rendszerén keresztül (ún. chatbot üzenetküldő rendszer) további ajánlatok, kedvezményekről szóló és egyéb értesítések kerüljenek kiküldésre.

 

5.4. Nyeremény más termékre vagy készpénzre át nem váltható.

 

5.5. Nyereményt átvevő Résztvevő a nyereménnyel kapcsolatos szavatossági és jótállási, esetleg kártérítési igényét a jogszabályi keretek között a nyeremény gyártójával/forgalmazójával, ill. a szolgáltatás nyújtójával szemben érvényesítheti. Szervező – szándékos és súlyos gondatlansággal okozott károk kivételével – kifejezetten kizárja a felelősségét a nyeremény átvétele, ill. az annak érdekében tett cselekmények, valamint a Nyeremény használata, ill. igénybevétele során a Résztvevőt ért minden kárért.

 

6. NYERTES ÉRTESÍTÉSE ÉS KIHIRDETÉSE, NYEREMÉNY ÁTVÉTELE

 

6.1. A Szervező a nyertest az általa megadott elérhetőségein, elsősorban Facebook üzenetben értesíti, az általa szolgáltatott adatok alapján, a sorsolás napjától számított 5 munkanapon belül. Ha a megadott személyes adatok alapján nem lehet a Nyertest értesíteni 10 munkanapon belül, vagy ha visszautasítja a nyereményt, a fenti mechanizmus révén soron következő pótnyertesek kerülnek kiválasztásra, a sorsolás sorrendjében, egyéb esetben a Nyeremény elvész.

 

6.2. A nyertes személyazonosságának megállapítása a következő okiratok alapján történik: Érvényes személyi igazolvány - személyi kártya vagy útlevél.

 

6.3. A Szervező a nyertesek névsorát a Facebook oldalán (http://facebook.com/larionzoe) hozza nyilvánosságra a sorsolást és adategyeztetést követően. A nyilvánosságra hozatal során a nyertes Játékos(ok) neve jelenik meg.

 

7. A VERSENY SZABÁLYZATA

 

7.1. A Részvételi szabályzathoz bármely Résztvevő szabadon hozzáférhet a http://nokepzo.hu

 honlapon.

 

8. VIS MAJOR

 

8.1. Vis major olyan esetekre vonatkozik, amelyeket nem lehet ellenőrizni, helyrehozni, vagy a Szervező részéről előre nem látható eseményekre, valamint a Szervező azon lehetetlen helyzetére vonatkozik tőle független okok miatt, amelyek megjelenése lehetetlenné teszi számára a Szabályzat révén felvállalt kötelezettségeinek teljesítését.

 

8.2. Ha létrejön egy vis major eset, amely a Szabályzat teljesítését, vagy a Kampányt egészében vagy részlegesen megakadályozza és/vagy késlelteti, Szervező mentesül kötelezettségeinek teljesítése alól arra az időszakra, amely alatt a teljesítést megakadályozzák vagy késleltetik.

 

8.3. Ha a Szervező a vis major esetet felhozza, köteles közölni a Játék részvevőivel ennek létezését 5 munkanapon belül a vis major eset megjelenésétől számítva.

 

8.4. A vis major esetet a Facebook oldalon (http://facebook.com/larionzoe) kell megjeleníteni.

 

9. A JÁTÉK MEGSZŰNÉSE

 

9.1. A jelen Játék megszűnhet, ha vis major esete áll fenn és/vagy a Szervező akaratától függetlenül nem tudja folytatni és/vagy a jogi keret változása esetén, úgy, hogy a promóciós jellegű Játék szervezése és lebonyolítása a tervezethez felajánlott költségvetés növelését feltételezi, vagy a Játék lebonyolítását teszi lehetetlenné.

 

10. SZEMÉLYI ADATOK VÉDELME

 

10.1. A Játékban való részvétellel (nyereményjáték bejegyzéséhez való hozzászólás, komment) minden résztvevő feltétlen módon elfogadja, hogy a személyes jellegű adatait nyilvánosan közöljék, és a Szervező használja reklámcélra, területileg és/vagy időlegesen korlátozás nélkül, valamint bármilyen más módon (pl. internet stb.).

 

10.2. A Játékban való részvétellel (nyereményjáték bejegyzéséhez való hozzászólás, komment) minden résztvevő feltétlen módon elfogadja továbbá, hogy a Facebook üzenetküldő rendszerén (Facebook Massanger, MSN) keresztül a továbbiakban automatikus üzeneteket kapjon Szervező további nyereményjátékairól, ajánlatairól. Az üzenetküldésről bármikor egy kattintással a résztvevők leiratkozhatnak a “stop” szó üzenetküldő rendszeren keresztül történő elküldésével.

 

10.3. A Szervező az információkat nyilvánosságra hozhatja a jelen Játék nyertes nevére vonatkozóan.

 

10.4. Ha a résztvevők írásban másképp nem kérik, beleegyeznek abba, hogy Szervező a személyes információkat összegyűjtse az előző 10.2. pont szerinti módon.

 

11. VITÁK

 

11.1. Az esetleges viták esetében a feliratkozás érvényességére vonatkozóan, a Szervező által kinevezett bizottság rendelkezése végleges.

 

11.2. Játékban való részvétel révén a résztvevők egyetértenek azzal, hogy betartják és megfelelnek a jelen Szabályzatba foglalt előírásoknak, időhatároknak és feltételeknek.

 

11.3. Szervező és Résztvevők között létrejött esetleges vitákat békés úton kell megoldani, valamint ha ez nem lehetséges, a vitákat elrendezését a budapesti illetékes bíróság döntésére bízzák.

 

11.4. Szervező jogában áll a Játék adatait és időtartamát módosítani, és ezt az www.nokepzo.hu internetes oldalon, valamint Facebook oldalon (http://facebook.com/larionzoe) nyilvánosságra hozni.

 

12. KIZÁRÁS ÉS EGYÉB RENDELKEZÉSEK

 

12. 1. A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, és ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt.

 

12.2 A rendszerrel való csalás és visszaélés gyanúja vagy a Szervező és partnerei ellen indított bármilyen tett esetén a Szervezőnek jogában áll, hogy intézkedést hozzon a probléma megoldása érdekében. Szervező fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból.

 

12.3 A Szervező nem vállal felelősséget arra az esetre, ha egy nyertest nem lehet értesíteni a résztvevő adatainak megváltoztatása következtében, vagy ha az illető a Facebook üzenetet nem olvassa el, vagy Szervező hibáján kívül nem kapja meg. Szervező meghozza az intézkedéseket a Játék megfelelő lebonyolítása érdekében, viszont nem vállal felelősséget a résztvevők elégedetlenségeiért, reklamációiért, amelyek nem az érvényben levő törvények megszegését célozzák.

 

12.4 Szervező nem vállal semmilyen felelősséget abban az esetben, ha a kinevezett és érvényesített Nyertes nem kapja meg a Szervező által felajánlott Nyereményt, nem a Szervező hibájából eredő okok miatt és/vagy nem a Nyertes tevékenysége miatt.

 

12.5 A jelen Részvételi szabályzat ingyenesen hozzáférhető a www.nokepzo.hu weboldalon, valamint a Facebook oldalán (http://facebook.com/larionzoe).

 

12.6 Szervező jogában áll, hogy a jelen Szabályzatot módosítsa a Játék alatt, azzal a megjegyzéssel, hogy az esetleges módosításokat a Szervező a résztvevők és a közönség tudomására hozzák legalább 24 órával azelőtt, hogy érvénybe lépne a www.nokepzo.hu weboldal, valamint a Facebook oldal (http://facebook.com/larionzoe) révén.

 

13. SZERVEZŐ FELELŐSSÉGE

 

A Szervező kizárja felelősségét a Játékosok téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, a kiskorú, vagy cselekvőképtelen személy törvényes képviselő hozzájárulása nélküli regisztrációjából, valamint a nyertes részére elektronikus úton keresztül elküldött értesítésnek neki fel nem róható elvesztéséből, egyéb okból történő sikertelen kézbesítéséből, illetve annak késedelméből eredő, a Játékos vagy bármely harmadik személy által elszenvedett károk tekintetében.

 

14. ADATKEZELÉS ÉS ADATVÉDELEM

 

14.1. A Szervező a Játék résztvevőinek adatait bizalmasan kezeli, azokat jelen szabályzatban meghatározottaktól eltérő célokból nem kezeli, és nem dolgozza fel, illetve adatait kizárólag tiltási nyilatkozatának kézhezvételéig kezeli. A Szervező megtesz minden olyan biztonsági, technikai és szervezési intézkedést, mely az adatok biztonságát garantálja.

 

14.2. A Játékosok személyes adatait a Szervező kizárólag a Játékosokkal történő kommunikációra használja, majd azokat a nyeremények sikeres átadása után azonnal törli.

 

14.3. Azáltal, hogy a Játékos részt vesz a nyereményjátékban,

  • hozzájárulását adja ahhoz, hogy amennyiben nyertesként kerül kisorsolásra, akkor a nyeremény kézbesítéséhez nélkülözhetetlen személyes adatait (név, e-mail cím, telefonszám, postacím), a Szervező a  nyeremény kézbesítése céljából az Információs önrendelkezési jogról és az információ szabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény rendelkezéseinek megfelelően kezelje;

  • feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy adatait a Szervező jelen Játék lebonyolítása során a nyeremények kézbesítése céljából, a játék időtartama alatt felhasználja;

  • feltétel nélkül beleegyezik abba, hogy amennyiben nyerteseként kerül kisorsolásra válaszát nevét, és lakcímét kizárólag a településnév megjelölésével a Szervező Facebook oldalán (http://facebook.com/larionzoe) és a www.nokepzo.hu oldalon közzétegye.

A Kampány szervezője Larion Zoé e.v. 

 

 

Top ;