Nőképző info

TEDD FEL MAGADNAK EZEKET A KÉRDÉSEKET!

 

Elégedett vagy a jelenlegi életeddel és önmagaddal? Harmóniában van a lelked, a tested és a tudatod? Úgy érzed boldog és magabiztos vagy, kifogástalan a külsőd? Ha egy vagy több válaszod NEMleges volt, akkor itt a jó alkalom. Ha változást akarsz, tarts velünk! Olyan képzésprogramot állítottam össze neked, amit életed minden területén hasznosítani tudsz!  Itt olvashatsz workshop részleteiről.

 

MI AZ ELSŐ LÉPÉS?


Igyekszem segíteni minden lehetséges módon. Abban is, hogy elfogadd a tested olyannak amilyen, de a tapasztalat az, hogy néha sokkal eredményesebb, ha előbb a testünket alakítjuk szebbé, kívánatosabbá, akár külső beavatkozások által és ezáltal nyerünk önbizalmat. A szépészet.hu oldalon olvashatsz az átváltozás részleteiről.

 

SZEMÉLYES TÖRTÉNETEM:


Sok éven át én is önbizalomhiánnyal küszködtem. Úgy éreztem mindenki más jobb nálam, ügyesebb, okosabb, szebb, szerethetőbb, mint én. Elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Teremtettem magamnak egy új életet, de ezt rettenetesen nehéz volt egyedül megtenni. Jó lett volna akkor, ha valaki segít nekem, ha beszélhettem volna valakivel az érzéseimről, aki megért és tudja, hogyan tudom a saját gyártású démonaimat leküzdeni, a saját gondolataimat átformálni és korlátaimat ledönteni. Mert ugye te is tudod, hogy te magad vagy néha a saját ellenséged? Itt olvashatsz workshop részleteiről.

 

 „Másrészről viszont még jól emlékszem, hogy mit élnek át azok a nők, akiknek nincs a média által felállított elvárásoknak megfelelő alakjuk, megjelenésük, hiszen nekem elsősorban a kisméretű melleim miatt voltak gátlásaim. Nem éreztem magam nőnek, mert hiányzott rólam a nőiesség szimbóluma. Azt gondoltam nem tudom megadni azt a látványt a páromnak, amire vágyik. Úgy éreztem selejtes vagyok. Ma már mindenki tudja, hogy a leközölt cikkekben, műsorokban, reklámokban technikai trükkökkel igyekeznek a szereplő legjobb arcát mutatni. Azonban biztosan tudom, hogy mindenkiben van szépség és ott rejtőzik az önbizalom, csak tudni kell azt előcsalogatni. Tekints úgy a testedre, mint formálható anyagra! Miért ne törekedhetnél a tökéletességre?
Egy a fontos, érezd magad jól! A szépészet.hu oldalon olvashatsz az átváltozás részleteiről.


TÖRTÉNELMI HÁTTÉR:


Amikor az ötletnek megnevezést kerestem, rátaláltam egy közel 150 éves kezdeményezésre, melynek az Országos Nőképző Egyesület elnevezést adták: "1867-ben Veres Pálné felhívással fordult a magyar nőkhöz, hogy egyesületi úton törekedjenek a hazai nőnevelést magasabb színvonalra emelni. Célja volt a nőknek alaposabb és magasabb kiművelése és közhasznú ismeretek elsajátíttatása által az önfenntartásra képesítés nyújtása." forrás: wikipedia

 

Várlak szeretettel, légy aktív tagja a KÖZÖSSÉGnek! Lájkolj, kommenteld a képeket, cikkeket, oszd meg gondolataidat, érzéseidet!

 

 

 

Top ;