Gyik - Nőképző.hu - Larion Zoé
 

Gyik

Miért ezt a képzést válasszam?

Itt a szakemberektől nem száraz és unalmas, semmitmondó előadásokat hallasz tele közhelyekkel, amit lejegyzetelsz egy füzetbe és soha nem alkalmazod majd az életedben. Interaktív órákon veszel részt, amit kreatív foglalkozásokkal tarkítunk. Játékos csoportfeladatok által, vidám hangulatban foglalkozunk a komoly dolgokkal. Oldjuk a feszültséget, lelki terhektől szabadulsz meg, hogy megkönnyebbülten, a csoport tagjaival együtt állj készen a pozitív változásra. Ne hidd, hogy egyedül vagy a problémáddal! 

Érdekel, szeretnék többet tudni 

Van-e elégedettségi garancia?

A képzés előtt eljöhetsz egy ingyenes nyílt napra, ahol megismered a Nőképző tematikáját, így nyilván nem ér majd kellemetlen meglepetés. Mi nem árulunk zsákbamacskát, szerintünk elégedett leszel.
Érdekel, szeretnék többet tudni

Van-e csoportkedvezmény?

10 fős csapat jelentkezése esetén minden résztvevőnek 10% kedvezményt biztosítunk. De fontos tudnod, hogy a tanfolyam 15 fős csoportlétszámmal indul.

Érdekel, szeretnék többet tudni

Ha ajánlom másoknak, az nekem megéri?

Ha a képzésre elhozod magaddal 3 barátnődet is, neked 50% kedvezményt biztosítunk.

Érdekel, szeretnék többet tudni

Miért lehetek hiteles a számodra?

Sok éven át én is önbizalomhiánnyal küszködtem. Úgy éreztem mindenki más jobb nálam, ügyesebb, okosabb, szebb, szerethetőbb, mint én. Elhatároztam, hogy ezen változtatni fogok. Teremtettem magamnak egy új életet,

Érdekel, szeretnék többet tudni

 

 

Top ;