Blog

Te miről olvasnál szívesen? Írd meg nekem és beleásom magam a témába, hogy megtaláljam a legjobb megoldásokat.

Az elkészült cikket itt megjelentetem, hogy mindannyiunknak hasznára válhasson! Várom a téma-ajánlatod!

 

A kuckóban 3. - börtönbe zárjuk magunkat

A kuckóban 3. - börtönbe zárjuk magunkat

Kissé bosszantó, amikor azt mondja nekem valaki, hogy: "Persze, de neked könnyű!", mert rám is hatással van a környezetem, ahogyan rád is. Nekem is vannak rossz napjaim, én is hajlamos vagyok rá néha, hogy rosszkedvű legyek vagy sajnáltassam magam. Csak utálom magam ebben a negatív rezgésben tartani, minél előbb igyekszem menekülni belőle. A kimondott szónak súlya van. Sőt! A gondolatoknak is és minél többet koncentrálsz valamire, annál inkább uralja a gondolataidat, így pedig bezárkózol a saját börtönödbe, létrehozod magadnak a saját rémálmod. Tudom, hogy nagyon nehéz ezt kontrollálni és uralni, de vannak rá jó kis trükkök, el is mondok néhányat.

Tovább a(z) A kuckóban 3. - börtönbe zárjuk magunkat bejegyzéshez

Blog

A kuckóban 2. - az idő pénz

A kuckóban 2. - az idő pénz

"Van egy mondás. Az idő pénz! A pénz az fontos és az időt beáldozva lehet pénzt keresni. És mi van ha nem a pénz a fontos, hanem az idő? Az idő gyorsan elfolyik az életünkből, egy homokóra, amin gyorsan lefolyik a homok. Valójában a tartalom a lényeg! Az, hogy azt az időt ami a rendelkezésedre áll azt hogyan használod, kivel töltöd együtt, mire fordítod, mit alkotsz és hogy érzed magad az alkotás közben.  A fontos, hogy ne legyen kérdőjel az életem végén: mi lett volna ha,...?  Nem akarom tudni, hogy mi lett volna ha, mert mindent meg akarok próbálni, ami most van."

Tovább a(z) A kuckóban 2. - az idő pénz bejegyzéshez

Videoblog

A kuckóban 1. - Az önbizalomhiány

A kuckóban 1. - Az önbizalomhiány

"Sírógörcsöt kaptam, úgy, hogy közben röhögtem." Az önbizalomhiányt - bármi is okozza - muszáj kezelni és ez nem tudod megoldani egyedül. Ha rosszul érzed magad, akkor nem tudsz úgy fejlődni, nem tudsz úgy viselkedni, nem érzed magad komfortosan az élethelyzetedben vagy a körülményeid között, ez viszont hátráltat. Sokan tudjuk, hogy mennyire rossz úgy lenni egy testben, hogy nem érzed magad jól abban a burokban, amiben élsz.  

Tovább a(z) A kuckóban 1. - Az önbizalomhiány bejegyzéshez

Videoblog

Szépészet cikkek

Szépészet cikkek

ITT TALÁLOD A CIKKEKET! Olvasgass kedvedre, iratkozz fel a blogra és küldöm neked a legfrissebbeket! 

Te miről olvasnál szívesen? ÍRD MEG NEKEM és beleásom magam a témába, hogy megtaláljam a legjobb megoldásokat. Az elkészült cikket itt megjelentetem, hogy mindannyiunknak hasznára válhasson!

Várom a téma-ajánlatod!

Tovább a(z) Szépészet cikkek bejegyzéshez

Blog

1

Top ;